Něco o ni..

6. ledna 2007 v 11:22 | Danyshek |  Christina Aguilera

Christina Aguilera

Zpěvačka

Datum narození:18.12.1980 Místo narození:Staten Island, New York, USA Znamení:Střelec
Diskografie:
2006Back To Basics
2002Stripped
2002Dirrty
2001Just Be Free
2000What A Girl Wants
2000My Kind Of Christmas
2000Headliners
2000Come On Over Baby...
2000I Turn To You
2000Mi Reflejo
1999Christina Aguilera
Kontakt:E-mail her at:
fanmail@christinamail.comChristina známá pod přezdívkou X-Tina která se v současné době už nepoužívá o sobě dlouho nedala vědět ale nedávno se velkolepe vrátila ve stylu šedesátých let s písni aint no other man a v současné době drtí hitparády s písní Hurt.Tímto návratem do světel showbyznisu dokonce ohromila a získala na svou stranu dost lidí kteří jí před jejím dočasným odchodem nemohli ani cítit.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama